KlankZaak-aanbod bij de bibliotheek komend jaar


Zoals inmiddels bekend wordt de samenwerking van de KlankZaak met de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuidkomend jaar voortgezet, en zelfs uitgebreid. Even bekend zal het zijn hoe gelukkig ik ben met die samenwerking: ik zie de openbare bibliotheek als een van de belangrijke instituten én concrete plek waar cultuur, kennis en plezier in het leren samengebracht worden. Een bibliotheek ontpopt zich steeds meer als een inspirerende omgeving voor iedereen, waarin boeken nog steeds een belangrijke plaats hebben, maar niet meer de enige. En juist de bibliotheek in Nijmegen weet aan die nieuwe tendens creatief vorm te geven. Heel fijn dus om daar onderdeel van te zijn, en een bijdrage aan te kunnen leveren.

In het seizoen 18/19 zal mijn bijdrage bestaan uit de volgende activiteiten: – cursus ‘Gereedschapskist vd componist‘ (6x) vanaf 4 oktober – kindercursus ‘Happy New Ears‘ (3x) vanaf 12 januari – cursus ‘Muzikaal Verhaal‘ (9x) vanaf 24 januari – lezingenserie ‘Tweeluikjes‘ (kies je componist) vanaf 7 februari – luisterlezing ‘De Johannes-Passion ontrafeld‘ op 10 april

Inschrijving loopt via de KlankZaak, mail naar jeroen@klankzaak.nl, of vul het inschrijvingsformulier in.

En dan zijn er nog de kindercolleges ‘Ik hoor, ik hoor, wat jij niet hoort‘ in een aantal bibliotheken in de omgeving: maandag 29 oktober om 16.00 uur in Zetten, woensdag 6 februari om 16.00 uur in Huissen, en zaterdag 23 februari om 10.00 uur in de bibliotheek Muntweg in Nijmegen.

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven