top of page

Samen met de bibliotheek

Bijgewerkt op: 31 dec. 2018


Mooi nieuws! De openbare bibliotheek en de KlankZaak hebben elkaar gevonden, en gaan voor het jaar 2017/2018 een samenwerking aan. Die samenwerking houdt in dat ik met de KlankZaak een aantal cursussen en lezingen over klassieke muziek zal gaan verzorgen binnen het activiteitenaanbod van de bibliotheek Mariënburg.


De cursus Muzikaal Verhaal zal zowel in het najaar van dit jaar als in het voorjaar van 2018 te volgen zijn. Kijk hier voor de precieze data.

De cursus ‘Gereedschapskist van de componist‘ zal in het voorjaar van 2018 gaan lopen; daarin wordt in 6 zondagmiddagen grondig aandacht besteed aan de elementen waaruit muziek is opgebouwd. Een beschrijving en de data vind je hier >>

In de passieweken van 2018 organiseert de bibliotheek en KlankZaak (de KlankBieb?) een ‘pakket’ rond de Matthäus-Passion: een luisterlezing van mij, een bezoek aan 1 of 2 openbare repetities van het Bachkoor Nijmegen, en natuurlijk de uitvoering zelf.


Daarnaast zal er ook een kindercollege ‘Ik hoor, ik hoor, wat jij niet hoort!’ georganiseerd worden, voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Nieuw en spannend terrein voor mij!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page