top of page

Na een lange radiostilte...

Bijgewerkt op: 22 mrt.

Met grote blijdschap kan ik melden dat ik mijn KlankZaak heropen! Het is lang stil geweest in mijn winkeltje. Dat begon natuurlijk allemaal toen het coronavirus in het voorjaar van 2020 ons land bereikte, en de maatregelen hun vergaande effecten op het culturele leven in ons land uitoefenden. Geen bijeenkomsten (weg cursussen en lezingen), en geen concerten (weg inleidingen).

Maar dat is niet mijn hele verhaal. Ook in mijn persoonlijk leven waren er ontwikkelingen die het noodzakelijk maakten mijn energie en aandacht daaraan te wijden. Pas gedurende het afgelopen jaar ontstond daar weer de nodige (en welkome!) ruimte die het mogelijk maakte weer vooruit te kijken en plannen te maken.

Ik moet zeggen dat door alle gebeurtenissen mijn dierbare KlankZaak nogal naar de achtergrond was verdwenen. Het was een concrete aanvraag voor een cursus en een concertinleiding die de KlankZaak weer resoluut een plek op de voorgrond gaf. Ik kreeg er meteen weer zin in!


Deze week startte mijn vernieuwde cursus 'Muzikaal Verhaal' weer bij de Vereniging voor Senioren Beuningen, een ontzettend actieve en enthousiaste club cultuurliefhebbers. Maar voor de rest is de agenda nog open. Die tijd kan ik mooi gebruiken om de website te updaten en wat nieuwe artikelen te schrijven. Of ik de nieuwsbrief weer ga versturen moet ik nog even zien. Maar mocht er iemand geïnteresseerd zijn in één van de cursussen of lezing van de KlankZaak, of voor een inleiding bij een concert, dan ben ik bereikbaar via deze pagina.


Wie weet tot ziens!



18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page