Gelukkig nieuwjaar!


Allereerst wens ik iedereen een inspirerend en muzikaal nieuw jaar toe! 


Voor de KlankZaak begint het jaar goed, want met onverholen trots, en zo min mogelijk bescheidenheid presenteer ik op deze nieuwjaarsdag mijn fonkelnieuwe website!

Samen met Erik (Contentiteit) bedacht, zelf gebouwd, met als doel een helder beeld te geven wat er de KlankZaak aanbiedt, en hoe iedereen daar gebruik van kunt maken.


Ik hoop dat iedereen zo nu en dan even langskomt, en het leuk vindt te lezen over nieuwe cursussen, lezingen. Of mijn boekrecensies doorneemt, en wellicht ideeën opdoet voor een nieuwe aanschaf. Er is ook een afgeschermd cursistengedeelte waarop cursusmateriaal en extra luistertips staan.

Ideeën voor iets nieuws en commentaar op iets ouds is welkom! Als er iets niet werkt, of niet klopt, dan laat het me weten.


Voornemens voor het nieuwe jaar? Tuurlijk! Verder met de KlankZaak, nieuwe cursussen bedenken, nieuwe muziek ontdekken, en de verhalen daarover vertellen. En elkaar ontmoeten in het besef dat de schoonheid in muziek zich keer op keer zal blijven manifesteren.59 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven