Cursus 'Muzikaal Verhaal' ook in Beuningen

Bijgewerkt: 6 feb 2019


De KlankZaak maakte al de stap naar Arnhem en naar Groesbeek, en vanaf 14 januari ga ik ook in Beuningen aan de slag. Bij de grote en actieve seniorenvereniging aldaar is de inschrijving geopend voor mijn cursus ‘Muzikaal Verhaal’. Zowel op de website van de vereniging als in het lokale huis-aan-huisblad ‘Koerier Beuningen’ wordt er aandacht aan besteed.

Voor wie nog niet bekend is met de inhoud van de cursus ‘Muzikaal Verhaal’: het is een ontdekkingstocht door de muziekgeschiedenis in 9 etappes, kriskras door de tijd, langs grootse en bescheiden muzikale gebeurtenissen. Componisten, virtuozen, vorsten en gewoon publiek – iedereen speelde zijn rol in die gebeurtenissen. Nog steeds! En in elke tijd klinkt de muziek weer anders, en laten we ons er door raken.

Inmiddels heb ik de cursus al op meerdere plaatsen meerdere keren gegeven, en iedere keer is het een bijzondere reis door de muziekgeschiedenis.

Prettig van de seniorenvereniging in Beuningen is dat ze de prijs flink omlaag hebben kunnen brengen: voor leden is de prijs €90,- en voor niet-leden €110,-. Daar komt nog €7,50 bij voor het cursusboekje.

49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven