Cursus in Musis Arnhem


De KlankZaak in Musis Arnhem vanaf september 2018
KlankZaak in Musis Arnhem

Mooi nieuws voor de KlankZaak: Musis Arnhem benaderde me met de vraag of ik de cursus Muzikaal Verhaal in het najaar in hun programma zou willen geven. Na wederzijdse kennismaking en een wat preciezere blik op de praktijk van de KlankZaak, konden we beiden van harte de overeenkomst bezegelen. Al langer vroeg ik me af hoe ik ook in Arnhem mijn cursussen en lezingen zou kunnen organiseren, maar ik heb verder geen (relevante) contacten daar. Dus dit is wel een fantastische kans!


De cursus start op woensdagavond 19 september, en eindigt op 28 november. Voor wie eventueel geïnteresseerden in Arnhem kent: aarzel niet deze informatie door te spelen.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven