Gastenboek

Op deze pagina is ruimte om je ervaringen en meningen te delen, of gewoon te laten weten wat je van de KlankZaak vindt. Alvast bedankt!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(10)
(10) Loes Modderman
za, 2 september 2017 19:58
email

Boeiende materie, deskundig en met veel humor gebracht. De visuele middelen voegen een hoop toe. Mooi om muziek niet alleen te horen maar ook te zien spelen.
Ik heb er veel van geleerd, vooral door de confrontatie met muziek waar ik normaal niet naar zou luisteren. Negen hele waardevolle avonden!

(9) Marlies
za, 20 mei 2017 20:11
email

Jeroen, ik heb genoten en ben negen keer gráág naar de cursus ochtend gekomen.Je verhaal iedere keer overtuigend en aanstekelijk met de nodige humor.
Echt genieten van "klassieke muziek". DANK.


(8) Frank Muller
ma, 4 januari 2016 08:58
url  email

Onlangs heb ik 9 interessante "Muzikaal Verhaal" avonden bijgewoond.
Jeroen verteld bevlogen en met veel achtergrondkennis. De presentatie is goed van opbouw, er is veel ruimte voor vragen en discussie. Mijn basiskennis van de klassieke muziek heeft een duidelijke verdieping gekregen, mede dankzij de mooie en bekende, maar ook de nieuwe en soms uitermate lelijke/moeilijke muziekfragmenten die het gehoor opnieuw hebben aangescherpt.

(7) monique siebelink
za, 21 juni 2014 17:04
email

Het was een feestje om bij de cursus Muzikaal verhaal aanwezig te zijn.Jeroen maakt de muziek geschiedenis toegankelijk met zijn thematische opbouw,maar ook met zijn keuze van muziekfragmenten en beeld(!) materiaal van uitvoeringen die hij voorradig heeft.Als er dan ook nog samen met een sopraan een lied "live" uitgeplozen wordt is dat toch de kers op de,toch al rijk versierde taart. Gun je zelf wat goeds en schrijf in!

(6) Joyce Houtzagers
ma, 14 april 2014 10:55
email

In de cursus “Muzikaal verhaal” zijn mijn oren opengegaan en ben ik op een nieuwe manier naar klassieke muziek gaan luisteren. Geen droge, taaie kost over muziek uit vervlogen tijden maar boeiende verhalen, achtergronden en beelden die Jeroen op een levendige, gedreven en enthousiaste manier onder de aandacht brengt. Ik als leek en liefhebber van klassieke muziek vind de cursus een aanrader voor iedereen.

(5) Bep Wilschut
wo, 29 januari 2014 11:49
email

dank zij de cursus kreeg ik meer inzicht in de muziekstromingen al hoewel.....er is zoveel ...... . durf te luisteren!!!! ga voor deze cursus, het heeft voor mij nog meer deuren geopend. dank je Jeroen(4) Piet Klein
vr, 27 december 2013 16:04

Wat doe je als klassieke muziek je intereseert maar weining zegt? Je gaat op zoek naar informatie om meer begrip te krijgen van die muziek. Ik ben bij de cursus '10 eeuwen' van Jeroen terecht gekomen. En daar ben ik blij om. Met passie voor de muziek en groot enthousiastme om die passie over te brengen is de cursus heel aantrekkelijk. Nu, na 6 lessen luister ik al totaal anders naar de muziek. Door de muziek te kunnen plaatsen in tijd en vorm en herkenning van de thema's is mijn luisteren verrijkt. Bedankt Jeroen.

Kun je naast je prettig geschreven handout ook een boek aanbevelen dat minder omvangrijk is dan Grouts Bijbel?

(3) Anneke Smit
vr, 6 december 2013 21:16
email

Ik volg de cursus 10 eeuwen muziek en met plezier. Vooral ook vanwege enthousiasme, kennis en presentatie van Jeroen. Wat ik nog graag wil weten: wat hoor ik nu eigenlijk? Welke taal, welk vocabularium kent muziek?
Van nu af aan ga ik de website volgen.
Vrgr. Anneke Smit

(2) Marianne Elemans
vr, 15 november 2013 19:31
email

Ik ben een cursist. De cursus zit goed in elkaar, geeft een goed overzicht van diverse muzieksoorten, zoals de symphonie, de opera etc en geeft de ontwikkeling van de genres door de eeuwen heen. Voorzien van beeldmateriaal,teksten om thuis verder te lezen en luisteren en geluidsfragmenten. Bovenal zeer enthousiast gepresenteerd, met veel kennis van de muziek. Iedere cursusavond is weer een klein feestje.
Voor iedere muziekliefhebber een aanbeveling. Gelukkig staat de volgende cursus al weer op stapel.

Marianne Elemans


(1) Loes
ma, 4 november 2013 18:35

Je website ondergaat iedere dag een verandering, en hij wordt steeds mooier en veelzijdiger.
Ik weet hoe je ziel en zaligheid gemoeid is met muziek, en het overbrengen van je kennis en enthousiasme.
Ik kan alleen maar voor je wensen dat er veel mensen van zullen profiteren en je cursussen in de toekomst zullen bevolken!
Succes!